premiumservice

SERVICE AUTO

Service auto

SERVICE AUTO  

Cu peste 12 ani de experienţă în domeniu, ne dorim să oferim în continuare clienților noștri servicii de calitate, motiv pentru care am pus la punct o echipă formată exclusiv din profesioniști în domeniul reparațiilor de mașini de mici și mari dimensiuni.

Service-urile multimarcă din reţeaua noastră deţin toate echipamentele necesare efectuării reparaţiilor în conformitate cu standardele producătorilor de autovehicule. Unităţile sunt echipate cu scule marca Beta, KS Tools sau Yato, omologate şi atestate metrologic.

Echipamentele pentru diagnosticarea problemelor electronice, atât de la specialiştii multimarca Texa; Bosch-KTS; Lunch sunt compatibile cu toate mărcile şi în concordanţă cu update-urile făcute de producător sau cele dedicate mărcilor VW/Audi/Skoda/Seat, Renault, Opel, Jaguar/LandRover, ce încearcă să acopere o gamă cât mai variată de autovehicule.

În cadrul celor 4 service-uri executăm lucrări de:

  1. Mecanică

Atelierele de mecanică sunt dotate cu echipamente moderne cu capacitatea de reparaţie atât pentru autoturisme cât şi autoutilitare sub 3.5 T.

2. Electrică

3. Diagnoză

4. Tinichigerie (în locaţia din Şoseaua Pipera)

5. Vopsitorie (în locaţia din Şoseaua Pipera)

Folosim cele mai noi şi moderne materiale, iar pigmenţii sunt mixaţi în propriul laborator. Putem obţine orice culoare sau nuanţă din industria auto. Cu ajutorul ustensilelor profesionale de pregătit, vopsit şi polişat, materiale şi consumabile de calitate, precum şi experienţa echipei de vopsitori fac ca lucrările executate să fie calitative.

6. Schimb anvelope

7. Geometrie roţi ((în locaţia din Şoseaua Pipera şi Bd. Bucureştii Noi)

8. Verificare/încărcare/igienizare instalaţie freon R134 şi R1234YF

9. I.T.P

10. Hotel Anvelope

Punem la dispoziţie spaţiu de stocare a anvelopelor în deplină siguranţă şi posibilitatea schimbării lor în propriile unităţi service.

Ştim că siguranța șoferului trebuie pusă întotdeauna pe primul loc.

Scroll to Top